Affärsmässig satsning inom elitidrott

tadva och camilla intervjuDu som står inför eller är mitt i en satsning på din idrott vet att det är många parametrar att förhålla sig till och aktivt göra val kring. Frågor dyker upp inom alla möjliga områden:

  • Hur vill jag uppfattas?
  • Vilket team behöver jag runtomkring mig?
  • Hur skall min satsning finaniseras?
  • Vilka sponsorer vill jag förknippas med?
  • Vilken träning behöver jag och vilka krav kan jag ställa
  • Etc…

elitidrott

Lemeo  fungerar som bollplank vägledning, och stöd i det strategiska och operativa arbetet. Arbetet är anpassat individen och till vilka andra resurser som finns att tillgå. Syftet med arbetet är att du som idrottare själv ska ta kommandot över ditt varumärke, din satsning och det som sker runtomkring i form av publicitet och annat och inte låta besluten ligga i någon annans händer.