Referens – Tadva och Camilla

bild tadva och camillaTadva Yoken och Camilla Nilsson är 2013 års SM-mästarinnor i beachvolleyboll. Förutom att de verkligen lever sin dröm genom sin satsning på sporten de verkligen älskar, så är de också två otroligt drivna, positiva och målmedvetna personer. De är en glädje att se dem såväl på plan som att samarbeta med dem i allt runtomkring deras seriösa satsning. Engagemanget och drivkraften går det verkligen inte att ta miste på!

Jag har haft glädjen att samarbeta med Tadva & Camilla i olika sammanhang och några exempel är kontakter med sponsorer, genomföranden av olika typer av event och planering av strukturerat arbete för att bidra inom ungdoms-idrott. Alla inblandade känner av det genuina intresset som de båda har för människor, deras vilja att bidra till något större och inte minst deras kärlek till sporten!

Lena på Lemeo AB är en stor del av vår framgång och en viktig del i vårt team, som vi är väldigt stolta över. Lena har med sitt brinnande engagemang hjälpt oss att bli mer affärsmässiga i vår satsning mot Europatoppen i Beachvolley och fått oss att inse vilka styrkor och möjligheter vi besitter, vilket är otroligt inspirerande för oss.

Tadva Yoken: tadva.yoken@gmail.com eller 073-566 89 83
Camilla Nilsson: camillasigrid@gmail.com eller 073-977 45 81