Coaching

sometimesEn personlig utveckling för individer i organisationen är oerhört viktigt. Dels för att företaget skall fortsätta utvecklas dels för att skapa engagemang och trivsel hos medarbetarna. Med högre självkänsla och självinsikt hos medarbetarna minskar dessutom antalet konflikter i organisationen. Coaching är ett sätt att skapa förutsättningar för högre självinsikt, bättre självkännedom och bättre självkänsla.

Andra vinster med Coaching är att individer som har ett särskilt problem de brottas kan hantera just de frågeställningarna med hjälp av dessa samtal. För organisationens ledare ger coaching samtal ytterligare värde då de ständigt skall hantera andra individers utveckling.

peopleLemeos erbjudande

Vi på Lemeo jobbar med ett coachande förhållningssätt i kontakten med människor. Vi erbjuder dessutom individuella coaching samtal. Vi har genomgått coachutbildning genom bland annat Solid Affärscoaching, Mercuri International och Aptus Consulting.